Венециански щори


Сред най-предпочитани за прозорците са венециански щори, които нашата фирма предлага в изключително голямо количество и разнообразни модели. По принцип основното предназначение на всички видове щори се състои в осигуряването на ефикасна защита от вредната слънчева светлина. В това отношение венецианските не правят изключение  и поради тази причина са масово предпочитани от клиентите. Като всеки друг модел щори, и тези се радват на изключително голяма популярност. Преди всичко такива щори пасват идеално на всички прозорци, ето защо няма начин вътрешното и външно обзавеждане да не се променят в положителна насока. Всъщност щорите са сред основните продукти, които съдействат за това комфортът и уютът в дома и офиса да се задържат максимално дълго време. Наред с парапетите и дограмата, щорите са незаменим помощник за пълноценното и качествено освежаване на обстановката. Ето защо нашата фирма предлага щори от типа венециански и други модели, които са на разположение на клиентите. С тях те могат да направят освежаване на дома си по един неповторим и ефикасен начин. Поръчай онлайн сега!

Висококачественото фолио от алуминий е един от основните материали, от които се изработват венециански щори.

Ширините на лентата могат да бъдат три – съответно 16, 25 и 35 метра. Поради функцията си да отразяват внушителните 95 процента от слънчевата светлина, това води до понижаване на стайната температура с цели 10 процента. Този показател повече от категорично демонстрира положителните характеристики, които този тип щори притежават. Те с пълно основание се считат за едни от най-добрите, когато трябва да се намери ефикасен протектор от вредната силна слънчева светлина. Тя нагрява стаите особено в разгара на летния сезон, когато температурите на въздуха рязко се повишават. 19 мм височина и 25 мм широчина са размерите на горния профил, с който се изработват щорите от типа венециански. При 15 от цветовете на моделите има сто процента цветност на щорите. Това е от съществено значение за всички клиенти, защото много от тях държат не само на това щорите да предпазват ефективно от слънчевата светлина. Наред с това те обръщат внимание и на цветовете, особено ако искат да направят пълна промяна на вътрешното обзавеждане. Нашите специалисти винаги предлагат голямо разнообразие по отношение на цветовете.

Освен че са сравнително лесни за експлоатация, венециански щори могат без абсолютно никакви проблеми да бъдат демонтирани. Това често се налага, особено ако има някакви проблеми с поставената преди тях дограма. Друго положително свойство на този модел щори е лесното почистване. То до голяма степен се дължи именно на безпроблемното им откачане от прозорците. Венецианските щори притежават още едно безспорно и ключово предимство, което в голяма част от случаите накланя везните в тяхна полза. Понеже са универсален продукт, те могат да се поставят на абсолютно всеки вид дограма. Ето как с покупката на такива щори от нашата фирма домът или офисът за кратко време могат да се превърнат в места, където всеки би искал да прекарва повече време. Щорите несъмнено играят важна роля за създаването на повече комфорт и уют, което пък е основен приоритет за клиентите. Нашата фирма винаги се стреми да им предлага най-доброто при избора на щори.