Вертикални щори София


Вертикални щори София са постоянно търсени от клиентите ни. Това важи не само за тези, които живеят в столицата, но и за всички останали. Щорите са продукт с огромно значение за комфорта и уюта в дома. Поръчай онлайн сега!

Именно те наред с дограмата и комарниците определят насоките на обзавеждането – дали то се развива в положителна или отрицателна насока. Щорите от типа вертикални могат да са в различни цветове в зависимост от личните предпочитания и вкусове на клиентите. Ние предлагаме достатъчно богато разнообразие за всички, които искат да превърнат дома и офиса в помещения с приятна атмосфера. Нашите щори се изработват от надеждни материали, които по никакъв начин не застрашават здравето и околната среда. Това е едно от основните изисквания в наши дни и като истински професионалисти ние се стремим да го спазваме. Щорите ни са оригинални и уникални, което ги прави подходящия продукт за абсолютно всяко жилище или офисно помещение.

Вертикалните щори могат да се поставят както от външната, така също и от вътрешната страна на прозореца. Някои от моделите ни разполагат с голям брой екстри, които ги правят още по-атрактивни и привлекателни за клиентите. В това число влизат датчици за слънце и вятър или таймер с дистанционно управление. Благодарение на тази екстра една или група от щори могат да се спускат или вдигат до желаното ниво височина в предварително настроен час. Освен това няма нужда да се отива непосредствено до прозореца, манипулацията може да се извърши от разстояние. Друга типична екстра за тези щори е начинът на управление. Докато при по-старите модели задвижването е възможно единствено ръчно, то в наши дни все по-често се предпочитат електрическите мотори. Това са само малка част от допълнителните аксесоари, които превръщат вертикални щори София в желан продукт от много клиенти. С тях прозорците на дома и офиса винаги изглеждат в отлично състояние през цялата година и свидетелстват за наличието на добър вкус и стилност. Щорите от типа вертикални са много важни не само за обзавеждането, но и за визията на дома. Благодарение на тях помещенията изглеждат добре по всяко време и предразполагат към усещане за хармония.

Щорите от типа вертикални са сред най-предпочитаните модели от нашите клиенти. Те са разнообразни, поради което могат да се впишат добре във всеки дом или офис и да ги променят в положителна насока. В наши дни тези щори се поставят често заедно с дограмата. По този начин клиентите пестят ценно време. Всеки модел от продуктите ни се изработва на професионално ниво,ето защо крайните резултати са повече от отлични. Нашите щори се характеризират с отлично качество, надеждност и дълъг живот на експлоатация. Това са все предимства, които хората ценят особено много. Само когато щорите издържат дълго и не се увреждат трайно, те са в състояние да изпълняват своето предназначение по пълноценен начин. За нас като фирма с богат опит е от съществено значение клиентите да са доволни и да не съжаляват за гласуваното ни доверие. Ето защо ние предлагаме само такива щори, които да оправдават очакванията и надеждите за добри резултати.