Вертикални щори от плат


Ние предлагаме разнообразни вертикални щори от плат на нашите клиенти, с които могат да превърнат дома и офиса в изключително комфортни и уютни помещения. Днес изискванията към качественото и стилно обзавеждане са много високи, ето защо са необходими продукти с доказана надеждност. Поръчай онлайн сега!

На първо място сред тях са щорите, всеки един модел от които има основно предназначение. То се състои в осигуряването на ефикасна защита от вредната слънчева светлина, която често е причина за нарушаване на пълноценния отдих и почивка. Продуктите ни обаче са изработени от материали със стопроцентово качество, ето защо няма начин клиентите ни да останат разочаровани. Вместо това щорите ще оправдаят всичките им очаквания по отношение на обзавеждането и ще се превърнат в основен фактор за запазване на отличното му състояние за продължителен период от време. Вертикалните щори днес присъстват в редица домове и офиси, а благодарение на тяхната практичност те са подходящи за всяко едно помещение.

Много са моделите, които могат да се характеризират като вертикални щори от плат. На първо място това са японска стена, както и ден и нощ. Двата модела са еднакво добро и удачно решение за стаите на дома, независимо дали се отнася за вътрешната или външната страна на прозореца. По традиция японската стена в наши дни се явява ефикасен заместител на завесите и пердетата, които постепенно биват измествани на заден план. Що се отнася до ден и нощ, този модел се състои от двоен плат. Едната част е предназначена за светлите часове на денонощието, докато другата функционира през нощта. Моделът силует пък също се изработва от плат и е не по-малко удачна опция за клиентите ни, които търсят интересни начини да подобрят качеството на домашното или офисно обзавеждане. Главната им характеристика се състои в това, че са леки като коприна. Това им качество позволява да се впишат идеално на много прозорци, независимо от особеностите на обзавеждането. Предната и задната част на щорите са изработени от мек и тънък воал, който позволява проникването на достатъчно светлина в стаята. При отворено положение пък подвижните ленти разкриват безграничността на гледката отвън.

Що се отнася до това какво се получава при затворено положение на този модел вертикални щори от плат, за обитателите на дома се осигурява желаната интимност. Всеки един от нашите модели е на разположение на клиентите, които искат да освежат в положителна насока обстановката в дома. Не на последно по важност място е обстоятелството, свързано с паричната стойност на отделните модели. Ние предлагаме щорите си на напълно достъпни и преференциални цени, които в пълна степен отговарят на техните многобройни положителни характеристики. Ето защо хората ще могат за кратко време да обзаведат помещенията си точно по начина, който желаят. Вертикалните платнени щори несъмнено са един от най-добрите варианти и поради тази причина ние горещо го препоръчваме на клиентите си. Освен конкретно предлаганите от нас модели от този тип, също така правим щори по поръчка. Всичко зависи от личните вкусове и предпочитания на клиентите, а те винаги са различни и се базират на разбиранията им за стилност и естетика.