Вертикални щори цветове


Ние предлагаме различни вертикални щори цветове за всичките ни клиенти, които държат в значителна степен на комфорта и уюта в дома и офиса. Благодарение на голямото разнообразие по отношение на цвета и модела, всеки е в състояние да отрие подходящите щори. Предимствата на този продукт, както и на всички останали видове, са осигуряване на защита от вредната слънчева светлина и създаване на комфортна обстановка. Предлаганите от нас вертикални щори могат да се поставят на прозорците във всяко помещение, независимо дали става въпрос за дома или офиса. Всъщност с поставянето на подобни щори на помещенията се придава цялостен и завършен облик, което е много важно за всички клиенти. При избора им трябва да се отчетат редица фактори, от които зависи дали взетото решение е напълно правилно. Размерът и цветът са определящи в случая, защото при несъотвествие с някои от тези два фактора винаги се създава силно и натрапчиво чувство на дискомфорт. Поръчай онлайн сега!

Специфична особеност на всички вертикални щори цветове е, че са в състояние напълно ефикасно и безпроблемно да заместят пердетата. Последните заедно със завесите също са добра опция за осигуряване на защита от силната слънчева светлина. В наши дни обаче при наличието на качествени и модерни щори те все повече започват да се превръщат в остаряла отживелица. Едновременно с това този вид щори спомага по прекрасен начин за визуалното увеличение на височината на помещенията. Днес тези техни функции са особено полезни и ценни в сферата на вътрешното и външно обзавеждане, където критериите за качество са много високи. Ние се съобразяваме с тях и предлагаме на купувачите само най-добрия възможен избор, който в пълна степен да оправдава техните надежди и очаквания. Мотивите и структурата на тъканта са винаги различни, което позволява наличието на по-богат и разнообразен избор за клиентите. Алуминиевите и пвц ленти например са често предпочитан вариант за дома и офиса. И двата материала са с доказани здравина и надеждност, което играе решаваща роля по отношение дължината на техния експлоатационен живот. Материите и цветовете имат определяща функция за пропускане и абсорбиране на светлината. По този начин се задоволяват всички индивидуални вкусове и предпочитания.

Вертикални щори видове освен всички изброени до момента преимущества, могат превъзходно да контролират качеството светлина. Това те правят посредством филтрирането на светлината при накланяне под определен ъгъл. Едновременно с това когато се намират в положение на затвореност, щорите осигуряват неприкосновеност на личния живот и предлагат възможност за уединение. Събирането на лентите на щорите може са се извършва в лява и дясна посока, а също така и в средата. Разположението на механизма за управление на тези щори се намира винаги вляво или вдясно, като това зависи предимно от преценката и личните нужди на клиентите. Всъщност механизмът се монтира единствено с цел повече удобство, когато се налага манипулация с щорите. Тези щори са известни още и с това, че могат да се поставят на таван или стена. Ние предлагаме само такива щори, които да са в тон със съвременните изисквания за комфорт и уют, като едновременно с това продуктите ни са на достъпни и приемливи цени.