Видове щори


Много са видовете щори, които ние предлагаме на всички свои клиенти. Щорите имат едно основно предназначение, което се състои в осигуряването на ефикасна защита от силната слънчева светлина. За да е тя налице обаче, се изисква тяхната прецизна и майсторска изработка. Някои от най-използваните материали за щори са дърво, алуминий и пластмаса. Всеки един от тях се характеризира със здравина и надеждност, поради което щорите функционират за дълго време без никакви проблеми. Хоризонталните щори например се изработват от алуминий,като към тях се прибавят и много екстри. Те са характерни и за голяма част от другите модели, като например вертикални щори или дървени такива. Сред екстрите влизат неща като дистанционен таймер и дистанционно управление, а също така и електронни датчици за слънце, дъжд и вятър. Таймерът позволява настройването на час, в който една или група от щори се вдигат и спускат на желаното ниво височина. Управлението от разстояние пък позволява на всеки да вдига и спуска щорите от далече, без да се налага да отива до прозореца. Поръчай онлайн сега!

Сред другите основни видове щори са например текстилните, бамбуковите и ден и нощ. Тези три модела са толкова известни и популярни сред клиентите ни, че намират място в почти всеки дом или офис. Към текстилните щори принадлежат всички онези продукти, за изработването на които е използван някакъв плат. Това може да е коприна, лен или памук. Те са особено атрактивни и до голяма степен вече са ефикасни заместители на завесите и пердетата. Щорите ден и нощ са наистина уникални. Те се състоят от два плата, които са съответно с тънка и по-дебела материя. Двете се използват за различни периоди от денонощието – по тъмно и по светло. Този модел щори са подходящи най-вече за спалните помещения, но със същия успех могат да се поставят и навсякъде другаде. Ние предлагаме още много други модели щори, всеки един от които е на разположение на клиентите по всяко време. От сайта ни те могат да поръчат щорите, които веднага ще доведат до коренна промяна в дома, при това със сигурност в положителна насока. Ние гарантираме за професионалното поставяне на продуктите и обслужването на високо ниво.

Японска стена са друг от основните видове щори, които ние също предлагаме на клиентите си. Тези щори се характеризират предимно с цветове, които са силно повлияни от японската култура и традиции. И те като всички останали модели намират широко приложение в ежедневието на хората и са неизменна част от вътрешното обзавеждане на голям брой домове и офиси. Всъщност щори могат да се поставят както от външната, също така и от вътрешната страна на прозореца. Много от моделите, като например алуминиевите и пвц щори, изпълняват важни функции с протекционно естество. Те разполагат с механизми, които са много трудни за разбиване. Веднъж поставени на прозорците, проникването в дома става изключително сложна задача. Именно предвид тези техни характеристики, голям брой живеещи на ниските етажи хора ги поставят на прозорците си. Фирмата ни работи от дълги години на пазара, ето защо това ни позволява да познаваме отлично нуждите на хората по отношение избора на правилните щори.