Електрически щори


   Измежду многото видове щори, които ние предлагаме на клиентите си от различните краища на страната, електрическите са едни от най-изгодните. Те добиха изключително голяма популярност напоследък, ето защо днес все повече от нашите клиенти ги предпочитат за своите домове и офиси. Като цяло основното предназначение на всички щори е да осигуряват ефикасна и надеждна защита от слънчевата светлина, която често прониква в помещенията и води до нарушаване на спокойствието. Ето защо едно от първите неща, които трябва да направят всички, е да монтират качествени и надеждни щори на прозорците си. Само така те ще се справят с проблема, който постоянно търси своето възможно най-ефикасно решение. Но докато много от моделите се управляват ръчно посредством манивела, то при електрически щори нещата са коренно различни. Именно поради тази причина те са толкова практични и функционални, което няма как да остане незабелязано от всички, искащи да създадат комфорт и уют в дома си за дълго време. Поръчай онлайн сега!
Управлението на електрически щори всъщност се извършва от разстояние с натискането на съответен бутон от дистанционното управление. С натискането на въпросното копче се задвижва двигателят, който работи на електричество. Ето защо винаги, когато някой иска да спусне или съответно повдигне щорите на желаното ниво височина, няма нужда да отива до прозореца всеки път. Тази манипулация може да се извърши от леглото или дивана, без по този начин да се налага да бъде прекъснато дадено занимание. Тези щори имат още много други екстри, поради което днес са толкова предпочитани от голям брой от нашите клиенти. Сред тях са например датчиците за вятър, слънце или дъжд, които са чувствителни и винаги отчитат, когато някое от тези три явления се появи. Сред най-интересните допълнения към щорите на електричество обаче са таймерите, които също се управляват с дистанционно управление. Въпросният таймер позволява настройването на точен час, в който една или група щори да се задвижат. Така всеки може да се възползва от шанса да създаде максимални комфорт и уют в своите домове и офиси. Ние като професионална фирма предлагаме единствено щори, които имат сто процента доказани качество и надеждност.

Предлаганите от нас електрически щори могат да се закупят на напълно достъпни и преференциални цени, а това е фактор с огромно и важно значение за голяма част от клиентите. Те могат да научат повече за тях и за всички останали модели от страниците на нашия сайт или като се свържат с някои от служителите ни. Те ще отговорят подробно и изчерпателно на всички въпроси, което ще помогне на интересуващите се да вземат възможно най-точното и вярно решение за своя дом или офис. Ние винаги се стремим да оправдаваме гласуваното ни клиентско доверие в пълна степен, ето защо при монтирането на щори на електричество и при всяка една друга дейност изпълняваме задълженията си на необходимото високо ниво, което е сигурен и надежден признак за проявата на професионализъм. Няма по-ефикасен продукт от щорите в борбата с вредната слънчева светлина, която е особено активна в разгара на летния сезон и води до сериозно покачване на стайната температура.