Интериорни щори


Интериорни щори се наричат още вътрешни и се монтират в много апартаменти, офиси и къщи в наши дни. Ние предлагаме богато разнообразие от най-различни модели, всеки един от които се характеризира със собствени отличителни черти и белези. Поръчай онлайн сега!

Много подходящи са например всичките видове текстилни щори, които са изработени от платове. В тази категория влизат щорите ден и нощ, плисе щорите или тези от лен. Тъй като всеки един от нашите клиенти има собствени вкусове и предпочитания, той може да намери най-доброто решение за дома и офиса. Също така по всяко време специалистите ни са на разположение с даването на професионални съвети, благодарение, на които взимането на правилното крайно решение е гарантирано на сто процента. Наред с дограмата и парапетите, щорите са сред най-важните продукти за създаването на уютна, комфортна и сигурна обстановка. Освен че осигуряват ефикасна защита от слънчевата силна светлина, те придават нов и модерен облик на сградите и ги правят красиви и внушителни.

Нашите интериорни щори са произведени единствено от продукти с гарантирано качество и надеждност и освен това са издържани в екологично отношение. Това е едно от най-важните изисквания в наши дни, когато опазването на околната среда е често дискутирано и обсъждано. Не на последно по важност място е фактът, че щорите предпазват и здравето на хората и по този начин са напълно безопасни. Ето защо поставени от вътрешната страна на прозорците на стаите, такива щори веднага оказват положително въздействие върху цялостната обстановка. Клиентите ни могат да избират от най-различни модели, които са разнообразни и по отношение на цвета. Богатите разцветки са друг характерен елемент на щорите, който е много важен за потребителите. Много от тях са привърженици на класическите и издържани във времето тонове, докато други се опитват да търсят по-нестандартни и иновативни решения за вътрешното обзавеждане. С такава именно цел те поръчват многоцветни или шарени щори, които да придадат нов облик на помещенията. Като истински професионалисти с богат опит в своята област, служителите ни са в състояние да изпълнят желанията на всички клиенти по възможно най-добрия начин. Ето защо веднъж гласувано, доверието на клиентите ще бъде оправдано на сто процента.

За цялостния облик на сградите по принцип е важно външното обзавеждане, но и вътрешното в никакъв случай не бива да се пренебрегва. Ето защо ние предлагаме първокачествени интериорни щори, които са по вкуса на клиентите ни и освен това издържат дълго време. Това е много важно за всички, тъй като при непрецизна и слаба обработка е твърде вероятно върху щорите да се появят различни дефекти. Това е често срещано явление, което е неприятно най-вече за клиентите. Така те отново трябва да плащат за продукт, който вече е поставен на прозорците. Нашата фирма обаче не допуска производството на некачествени щори за вътрешно обзавеждане, ето защо покупката на продукт от нас оправдава напълно направената инвестиция. Най-важно за нас е клиентите да са доволни, а това става само когато щорите се характеризират с продължителен експлоатационен живот. В допълнение към това е нужна и периодична поддръжка с цел избягването на евентуални увреждания.