Монтаж на вертикални щори


   Монтаж на вертикални щори е само една от многобройните услуги, които фирмата ни предлага на своите клиенти. Този модел е в еднаква степен подходящ както за външната, така също и за вътрешната страна на прозорците. Има няколко основни изисквания, които трябва да се спазват при поставянето на такъв модел щори. Тъй като специалистите ни са добре обучени и притежават висока квалификация, за тях изобщо не представлява трудност да извършат качествено поставяне на щорите в дома или офиса. На първо място се монтират носещите планки на тавана, като тази процедура се извършва посредством употребата на винтове и дюбели. Тези два материала са неделима част от оборудването на специалистите, които се занимават професионално с монтирането или поправката на щори. Едната планка се монтира на разстояние до 10 см от управлението на щората, докато другите е необходимо да се разположат на равни интервали една от друга. При окачването на релсовия механизъм трябва да се спази точно определена последователност. Поръчай онлайн сега!

Всъщност този механизъм се прикрепва към предната част на планката, а след това релсата се повдига към нейната задна част. Трябва да се чуе щракане, което означава, че тази част от монтаж на вертикални щори е приключила успешно. Всичките ленти на кукичките също трябва да се окачат по специално указан начин, който се владее до съвършенство от нашите служители. Тежестите се поставят в долния край на лентите, след което към тях се монтира и верижката. Не бива да се забравя и подценява ролята на двата вида шнур, защото всеки един от тях има важни и решаващи функции за пълноценното и безпроблемно движение на щорите във всички посоки. Единият от тях е гладък и служи за събиране на щорите, докато ролята на другия се състои в това да се завъртат качествено щорите. Той се нарича шнур с топчета и е еднакво важен, както и всички останали компоненти, използвани по време на монтажа на щорите. Вертикалните щори са сред най-предпочитани от клиентите ни, без значение дали трябва да се поставят в дома, офиса или различен търговски обект. Те гарантират промяна на обзавеждането в положителна насока, а точно към това се стремят всички поръчали ги.

На последно място, но в никакъв случай не по важност, има още едно обстоятелство. То играе решаваща роля при монтаж на вертикални щори. Винаги, когато щорите се събират, ламелите им трябва да се намират в перпендикулярно на механизма положение. Всички тези неща по всяка вероятност не се знаят добре от голяма част от нашите клиенти, което е напълно нормално. Именно поради тази причина те се обръщат към нас, осигурявайки си първокачествени и надеждни щори за помещенията. Вертикалните щори се предлагат в богато разнообразие от цветове и модели, ето защо всеки клиент със сигурност ще намери най-доброто решение. В случай на трудности при избора или някакви конкретни въпроси, то служителите ни са на разположение, за да дадат подробни, ясни и изчерпателни отговори. Качественото поставяне на щорите е първата и най-важна предпоставка за това те да функционират без проблеми за възможно най-дълъг и продължителен период от време.