Охранителни щори


В наши дни нуждата от охранителни щори е осезаема и до голяма степен този модел е широко използван в ежедневието на хората. Ние предлагаме разнообразни модели, всеки един от които е предназначен да осигурява допълнително ниво на сигурност и безопасност за дома и останалите различни обекти. Поръчай онлайн сега!

Най-често щорите от този тип се използват в търговските помещения като складове, заложни къщи и магазини. Едновременно с това обаче моделите могат да се поставят и на прозорците в дома, особено на разположените на по-ниски етажи жилища. Основното предназначение на щорите се състои в това да охраняват собствеността и максимално да затруднят крадците при техните евентуални опити да проникнат с взлом. По отношение използваните материали за изработката на тези щори, изборът е богат и разнообразен. Най-добре е те да са от метал, като например алуминий. Този продукт съчетава в себе си здравина и устойчивост, което го прави много ценен. Пвц охранителни щори също са добър вариант, като всичко зависи от желанията на клиентите.

Монтирането на охранителни щори трае различно с оглед помещението, за което са предназначени. Неща като площ и разположение на прозорците винаги оказват огромно влияние, ето защо специалистите ни винаги се запознават с особеностите на обекта преди началото на работния процес. Благодарение на извършвания от тях предварителен оглед се избягват евентуални забавяния, които са еднакво неприятни и за двете страни. Ние поставяме щори от охранителен тип на много обекти из столицата и страната и по този начин съдържателите им получават допълнителна сигурност по отношение защитата на собствеността. Места като магазини или аптеки винаги са пълни със стока, която често остава заключена там за през нощта. Ето защо поставянето на щори или ролетки от охранителен тип се счита като правилна крачка срещу евентуално посегателство от страна на крадци. Нашите модели са изработени от надеждни материали, което дава допълнителна гаранция на клиентите за тяхната дълготрайна издържливост. Веднъж поставени, тези щори не се нуждаят от някакви специфични грижи и поддръжка. Те не се влияят дори и от резките промени в климатичните условия, които често са причина за възникването на дефекти и повреди. Щорите ни са идеалното решение за защита на имуществото.

От съществено значение за охранителни щори са и допълнителните екстри, които ние предлагаме към тях. В това число влиза на първо място дистанционното управление, което позволява лесното им спускане и повдигане в случай на нужда. При ръчното управление манипулациите трябва да се извършват в непосредствена близост до щорите, докато дистанционното позволява това да става от разстояние. Бързото спускане и вдигане е основно предимство и при ролетките от охранителен тип, които се монтират на различни търговски обекти. Така в случай на спешна евакуация охранителните щори се вдига само с едно натискане на правилния бутон. Благодарение на богатия опит и високата квалификация на специалистите ни, те са в състояние да монтират най-добрите щори. Също така ние винаги сме на разположение и даваме съвети на клиентите си, които поради една или друга причина имат затруднения при избора. С наша помощ обаче взимането на правилното решение е гарантирано на сто процента.