Ремонт на щори


   Макар и поставени наскоро, новите щори може да се увредят по всяко време, при това сериозно и трайно. Ето защо като истинска и професионална фирма с богат опит ние предлагаме качествен ремонт на щори. Той включва най-различни аспекти, включително и смяната на старите щори с нови, както и поправката на ламелите и всички останали компоненти. Така клиентите ни си гарантират запазване на продукта и следователно създаденият до момента комфорт в дома и офиса. Често щорите са подложени на преките и резки промени в климатичните условия, които невинаги им се отразяват благоприятно. Също така платовете при някои модели се износват и захабяват с времето, което съвсем естествено предполага тяхното заменяне. За всички тези ситуации нашите специалисти разполагат с необходимите познания и опит, които им позволяват да изпълняват задълженията си по възможно най-добрия и професионален начин. Всеки, който има проблеми с щорите си, може по всяко време да се свърже с нас.

Поръчай онлайн сега!

За да се извърши качествен и надежден ремонт на щори, на разположение трябва да има оборудване и съответните пособия. За щастие на клиентите ние разполагаме с всичко това, ето защо поправката на щорите им, независимо от факта дали са алуминиеви, текстилни или ролкови, може да се осъществи за кратък период от време. Често повредите в щорите са толкова големи, че е далеч по-добре направо да се купят нови. За тези от клиентите ни, които прибегнат до подобно решение, ние предлагаме изключително богато разнообразие от щори, които поради своите практичност и функционалност могат да се впишат без проблеми в особеностите на всяко едно обзавеждане. Увреждане може да се прояви както при външни, също така и при вътрешни щори, ето защо специалистите ни са подготвени да реагират адекватно при всяка една ситуация. Те за кратко време са в състояние да установят кое е довело до повредата в щорите, по какъв начин тя може най-бързо да се отстрани и също да определят паричната стойност на ремонта. Ето защо клиентите ни могат да са сигурни на повече от сто процента, че ще получат качествено и професионално обслужване, което да оправдае гласуваното ни доверие.


Всеки ремонт на щори може да продължи за различен период от време, като това до голяма степен зависи от нивото на увреждане. Много пъти вината за повредата е в самите хора, които не проявяват достатъчно внимание и поради това щорите им се развалят без за това да е имало сериозни предпоставки. Например при отворен прозорец и при силен вятър е възможно щорите да се скъсат, а що се отнася до тези от плат, уврежданията често произлизат от полепващите по тях големи количества прах. Ето защо е много важно щорите да се перат през определен период от време, независимо дали ръчно или посредством употребата на перална машина. Щорите винаги трябва да се поддържат в отлично състояние, защото само по този начин ще могат да изпълняват основното си предназначение, което се състои в осигуряване на надеждна и ефикасна защита от силната слънчева светлина, която се усеща най-много в разгара на лятото.