Ролетни щори


За изработката на ролетни щори се използват разнообразни материали, в които влизат алуминий и пвц. Почти всеки вид прозорец или врата може да се покрие с този модел, тъй като той се характеризира с практичност и функционалност. По принцип основното предназначение на всички модели се състои в осигуряването на достатъчно ефикасна защита от силната светлина на слънцето. Ето защо прозорците на редица домове и офиси непременно са покрити с щори, които в горещите летни дни влизат в употреба по прекрасен начин. Този продукт е в състояние да осигури подходяща стайна температура и да не нарушава спокойствието на обитателите. С този продукт може да се покрият вратите и на гаражите и балконите. Управлението на модела по традиция се извършва с колан или въже от найлон. Механизмите обаче могат успешно да се заменят от манивела или електрически мотор. Това всъщност е задължително за по-големите модели. Ако са прекалено обемни и тежки, те стават негодни за управление със стандартен механизъм.

Поръчай онлайн сега!

Нашата фирма предлага богато разнообразие от вътрешни и външни ролетни щори на клиентите. Този модел е изключително практичен и намира успешно приложение в особеностите на всеки жилищен и офисен интериор. Благодарение на здравината на използваните за изработка материали щорите от типа ролетни често осигуряват и протекция на имуществото. Затова много от живеещите на по-ниски етажи непременно ги поставят на своите прозорци. Издържливостта на щорите е от полза, тъй като те не се увреждат в резултат на резките промени в климатичните условия. По този начин с тяхното поставяне се прави качествена и дълготрайна инвестиция, ползите от която идват скоро. Цвета на щорите е също от решаващо значение за добрите крайни резултати. Както при материалите, така и при цветовете разнообразието за клиенти е голямо. Те могат да избират комбинации от различни тонове или пък да се придържат към общоприетите и традиционни тенденции. Независимо от техния избор ние предлагаме достатъчно разнообразие, в резултат на което жилищните и офисни интериори могат коренно да променят своя облик в положителен аспект. Специалистите ни също така дават съвети и препоръки на онези клиенти, които имат колебания и трудности. С тяхна помощ взимането на правилно и разумно решение е лесно и напълно възможно.

През абсолютно цялата година ролетни щори могат да се използват като изолация. Така неимоверно се стига до намаляване на сметките за електричество, които винаги са високи. За изолация служи пространството между щорите и стъклото, като по този начин се намалява загубата на топлина през прозорците и вратите. Изолацията е толкова по-ефективна, колкото е по-голямо разстоянието. Това е само една от ползите на щорите от ролетен тип. Именно поради тази причина те намират широко приложение в областта на вътрешното и външно обзавеждане. През лятото щорите не пропускат силната слънчева светлина в помещенията. В случая е необходимо да се внимава с избора на материал, тъй като пвц се нагорещява при прекалено високи температури. Когато е изложен на директна светлина, също така пвц остарява преждевременно. Той отдава топлината навътре и по този начин не се осигурява подходяща стайна температура. В резултат на силното слънце пвц става крехък и добива жълтеникав цвят.