Текстилни щори


Предлаганите от нашата фирма текстилни щори са изключително качествени и надеждни. Това се дължи на факта, че работим от дълги години в бранша и през всичките тези години сме натрупали богат опит и ценни познания. Щори от текстил са всички тези модели, за изработването на които се използват различни платове. Всеки един модел е в по-малка или по-голяма степен подходящо решение за дома, като всичко обаче в крайна сметка зависи от личните вкусове и предпочитания. Много актуални в наши дни например са щорите от типа ден и нощ. Те се състоят от два плата – по-дебел и по-тънък и прозрачен. Те се използват за различни етапи от денонощието – съответно за деня и вечерта. Това е един от най-предпочитаните модели за прозорците, които ние предлагаме в големи и разнообразни количества. Щори от плат по принцип се характеризират с атрактивност и често са по-доброто решение от дървените или пластмасовите щори. Поръчай онлайн сега!

Венециански щори са друг модел, който спада към категорията щори от текстил. Те също като модела ден и нощ намират широко приложение в ежедневието на хората. Независимо дали продуктите се поръчват за дома или офиса, тяхното високо качество е еднакво важно за клиентите. Ето защо при изработването на разнообразните текстилни щори ние се стремим да предлагаме възможно най-добрите опции, които в пълна степен да оправдават очакванията на хората и да носят съответните ползи. Цените при тези щори са винаги различни, което в най-голяма степен зависи от богатото разнообразие на платове. При изработването на много от моделите ние използваме коприна, лен и още много други материали. Всички те струват различно, но със сигурност ще дадат очакваните резултати, когато се поставят на прозорците. Днес има няколко основни продукта, които в най-голяма степен определят дали в дома ще има комфорт и уют за дълго време. Това са дограмата и щорите, много от които се монтират по едно и също време. Този вариант със сигурност е изгоден, защото може да спести немалко пари на клиентите. Също така обаче е възможно поставянето на щорите да се извърши отделно, особено ако клиентите все още не са спрели избора си на конкретен модел.

Текстилни щори са модел, който може да предложи изключително много на клиентите. Не сме фирма, която предлага най-добрите щори от плат. Всичко е въпрос на вкусове и предпочитания в този бранш и разнообразието е един от най-важните фактори за хората. Ето защо ние като истински професионалисти се стремим не само да предлагаме качествени и надеждни щори от плат, но също така и те да бъдат атрактивни и разнообразни. Тъй като моделите имат индивидуални характеристики, е напълно нормално да се различават коренно и по отношение на цената. Продуктите ни обаче в никакъв случай не струват прекалено скъпо предвид всичките им положителни качества. Макар цената на някои от тях да се струва висока на клиентите, с покупката на такъв модел се прави сигурна и надеждна инвестиция за дома. Именно с поставянето на текстилни щори на прозорците жилището става комфортно и уютно и променя цялостния си облик в положителна насока.