Щори за капандури


   Щори за капандури е един от най-разпространените и едновременно с това качествени модели, които ние предлагаме на всичките си клиенти. Благодарение на тях всеки дом може да се превърне в още по-комфортно и уютно място за живеене. Щорите са подходящи също така и за офисните сгради, като голяма част от тях имат монтирани капандури на покрива. Освен че те спомагат за това слънчевата светлина да не прониква чак толкова осезаемо, също така придават цялостен и завършен вид на помещенията. В наши дни предвид високите съвременни изисквания за стилно и качествено обзавеждане, наличието на тези щори може да донесе единствено ползи за обитателите на дома. Що се отнася до техния вид, щорите се предлагат в изключително голямо разнообразие, ето защо няма как всеки един от клиентите да не намери точно това, което търси. Ние предлагаме щорите си на изключително изгодни и достъпни цени, включително и опцията да се вземат на изплащане. Поръчай онлайн сега!

Щори за капандури се поставят върху прозорци под наклон, за изработката на които се използват материали като алуминий и пвц. Именно наклонените прозорци се наричат капандури и са неделима част от обзавеждането на редица жилищни и административни сгради в наши дни. Типичен пример за такива щори са тези от типа руло, които ние предлагаме на всичките си клиенти, независимо от това в коя част на страната живеят. Ролката за плата по традиция винаги е обърната към стъклото, като при такава ситуация се изисква определена дълбочина на стъклодържача. Рамката на стъклото пък се обгражда от декоративни профили, като това придава още по-голяма атрактивност и стилност на модела. В сайта ни има достатъчно подробно описание на различните видове щори, които клиентите могат да поръчват по всяко време. При положение, че някои от тях имат конкретни въпроси, служителите ни винаги са на разположение с оказването на професионална помощ. По този начин взимането на правилното крайно решение е гарантирано на сто процента, а точно това искат всички клиенти, когато прибегнат до покупката и монтажа на щори за дома и офиса. Ние от своя страна винаги се стремим да предложим най-добрите възможни опции в тази насока.

Декоративните профили при щори за капандури изпълняват едно основно предназначение, което се състои в контролиране на степента на пропускливостта на светлината. Благодарение на тях тя не прониква в твърде големи количества, което със сигурност би довело до нарушаването на пълноценната почивка. Движението на долния профил е това, което служи за управление на щорите от този модел. Когато плата достигне желаното от хората положение, те не трябва да правят нищо друго, освен да спрат да придвижват долния профил. Основното предимство в този случай е фактът, че няма нужда от допълнителни застопорителни материали, които да осигурят стабилността на щората. Моделът ние предлагаме на всичките си клиенти, като те могат да избират от най-различни цветове и модели в зависимост от личните си вкусове и предпочитания. Разчитайки на нашите професионални умения при монтажа на щорите, те си гарантират създаването на комфорт и уют за възможно най-дълъг и продължителен период от време.