Японска щора


    Вероятно в много домове по прозорците има монтирана японска щора. Този продукт е универсален и се вписва еднакво добре въпреки особеностите на отделните интериори. Редица фирми у нас и в чужбина се занимават с производството на такива щори. Съществуват известни разлики в цената, което е напълно нормално предвид марката производител. Купуващите тези щори обаче невинаги се интересуват от цената. За създаването на дълготраен комфорт и уют понякога се налага отделянето на повече средства, за сметка на които обаче в дома се създава усещане за хармония и стилност. Японските щори са много подходящ продукт, който помага основно в тази насока. Както и при останалите модели щори, и този се характеризира с изключително богато разнообразие. Това важи в еднаква степен не само за моделите, но също така и за разцветките. Ето защо всяко домакинство може да се сдобие с щорите, които в най-пълна степен отговарят на особеностите на интериора. Тези щори в наши дни красят прозорците на редица жилища и офиси, където се поддържа високо ниво на комфорт.

Поръчай онлайн сега!

Поставянето на японска щора не отнема много време, като всичко зависи от организацията на работата. В по-голямата част от случаите фирмите имат политика да извършват предварителен оглед. По този начин служителите преценяват на място нужния размер и си спестяват непредвидени забавяния. Що се отнася до доставката и монтажа на щорите от японски тип, в това отношение фирмите действат различно. Обикновено доставката е безплатна за града, в който се намира тяхното седалище. За другите населени места обаче доставката трябва да бъде заплатена отделно от монтажа. Въпреки това за създаването на дълготраен комфорт и уют в офиса хората са готови на всичко. Ето защо те с готовност плащат необходимите средства, в замяна на които си осигуряват дълготраен комфорт и така желаното освежаване на обстановката. По принцип всички щори се поставят с едно основно предназначение. То се състои в осигуряването на защита от силната слънчева светлина. Независимо дали щората е японска или пък римска, важното е тя да изпълнява добре предназначението си. Японските щори се избират от всички онези хора, които имат добър вкус и държат на стилността и елегантността в своите домове и офиси.

Тъй като са разнообразни по отношение на цвета и модела, всяко помещение може коренно да промени своя облик. Достатъчна е само една японска щора и веднага си проличава положителната промяна на цялостния жилищен интериор. Наред с дограмата и комарниците щорите са сред продуктите, които имат ключово значение за създаването на комфорт и уют. В допълнение към тях днес се монтират и редица допълнителни екстри, които спомагат още повече за тяхното пълноценно функциониране. Изключително атрактивни са онези щори от типа японски, които могат да се управляват групово с помощта на бутон на дистанционно. Също така таймерите позволяват настройването на час, в който щорите да се спускат и вдигат до желаното ниво височина. С монтирането на японски щори в помещенията се осигурява подходяща стайна температура по време на горещите летни месеци. Ето защо те са продукт, който трябва да присъства във всеки дом независимо от цената си.