Японски щори


   Всички видове щори се монтират по домовете и офисите с едно основно предназначение. То се състои в осигуряването на ефикасна защита от вредната и силна слънчева светлина. Това в пълна степен важи и за японски щори, които са изключително популярен модел на пазара. Както при останалите модели, и тук клиентите могат да избират от различни модели и цветове. При избора си ръководните фактори трябва да са особеностите на жилищния интериор, а също и площта на прозореца. Голяма част от щорите в наши дни се произвеждат с разнообразни допълнителни екстри и аксесоари. Типичен пример в това отношение са таймерите с дистанционно управление и електронните датчици за слънце или дъжд. Те превръщат щорите в още по-сигурни и надеждни продукти, имащи огромно значение за създаването на дълготраен комфорт и уют. Възможността за електронно задвижване спестява досадното отиване до прозореца всеки път, когато в помещението е прекалено светло или прекалено тъмно. С щорите от японски тип всеки дом и офис коренно променят своя облик в положителна насока.

Поръчай онлайн сега!

Производството на японски щори е характерно както за българския пазар, така също и за чуждестранния. В наши дни изискванията за комфорта и уюта са високи, поради което трябва да се осигурят всички необходими създаващи го продукти. Щорите несъмнено са един от тези продукти наред с дограмата и комарниците. Този вид щори се вписва еднакво добре на прозорците на всички помещения, като още по-отчетливо подчертават атрактивния жилищен и офисен интериор. Що се отнася до тяхната доставка и монтаж, това става съгласно уговорките между служителите и клиентите. При поставянето на щори от японски тип специалистите извършват предварителен оглед, за да избегнат всякакви непредвидени обстоятелства. Цената им е винаги различна, но като цяло в никакъв случай не е прекалено висока. Съществува и опция за взимане на японските щори на изплащане, като първата вноска може да се плати непосредствено след сключването на договора между двете страни. Впоследствие останалите вноски трябва да се платят в определените срокове всеки месец. Щорите са продукт, който рефлектира пряко върху комфорта и уюта. Ето защо в наши дни те не са лукс, а чисто и просто необходимост за повече стил и хармония.

Разнообразието от цветове при японски щори позволява намирането на най-доброто и ефикасно решение. В никакъв случай не е задължително да се избира цвят, който вече е традиционен. Създаването на уникални интериорни решения се постига единствено чрез по-нестандартни подходи, на които обаче не се решават всички хора. Щорите от японски тип са чудесен вариант за промяна на домашната обстановка и за нейното разнообразяване за дълъг период от време. Голяма част от тях се поставят не само в спалнята и хола, но така също и в кухнята. В което и помещение да се поставят, те веднага го променят в положителна насока. Предвид достъпните цени на този модел щори, в наши дни създаването на комфортна обстановка е повече от лесно. Във всяка една от фирмите за производство на щорите работят опитни специалисти, които в случай на нужда дават съвети и препоръки. По този начин те служат като допълнителна гаранция относно качеството на продуктите.